Lähtökohta ja alkupiste

Ehdin jo hommata skannerin, joten tulevaisuuden bloggaukset vähän paremman näköisinä tänne, jes. Ja säästäisi omaa vaivaa jos suosiolla tekisi tekstit koneella. Katsotaan!

Moi vaan kaikille tutuille ja mahdollisille tuntemattomille :) Insta ja muut somet on mulle jotenkin hankalia (todella varmasti joku päivä pohdin syytä täällä), mutta nyt mut löytää tällaisestä perinteisemmästä, hitaammasta mediasta. Jipii! Tässäkin on omat mietinnän aiheensa, esim nyt jo pelottaa, että mitäs sitten kun haluisin julkaista jotain mihin liittyy muita ihmisiä! Mutta pääosin tää tuntuu tosi omalta jutulta ja mua ilahduttaa toteuttaa asia, josta olen lapsena unelmoinut.

Jännää jännää.

2 vastausta artikkeliin ”Lähtökohta ja alkupiste

  1. Tervetulloo joukkoon! :) Mulla oli alussa vähän samanlaisia ”pitää tehdä kaikki hienosti”-fiiliksiä, mut vuosien varrella se on karissut sitten siihen että vähät välitän ja julkasen millon lystää eli 2 pv-3kk välein xD Mut ei kannata pelätä pitkiä julkasutaukoja, koska nekin on lopulta vaan omia paineita eikä se blogi siksi katoa maailmankartalta et ei julkaise jatkuvasti. Eiköhän se ajan kanssa siitä. Mut samaistun myös siihen miten alkuun jännitti!

    • Kiitos tosi paljon tervetulotoivotuksesta! Ihan totta kyllä puhut, ja tässä justiinsa olenkin tänne tulemassa julkaisemaan pienen tauon jäljiltä, jipii :’D mutta juuri niin että ei tää blogi mihinkään ole kadonnut. Tsemppaa kyllä paljon palata tänne ja nähdä heti kommentti tyypiltä kenen blogia lukee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *